Terug naar berichten

Het Zwolse randje van de Shopping Awards 2019

28-03-2019

Donderdag 28 maart 2019 was het zover. Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is het decor voor het Shopping Awards Gala, waar de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XL, de Ecommerce50, de Intershop B2B Award, de Shopping Awards Vakprijzen en de Beslist.nl Beste Winkel bekend worden gemaakt. Een dag met grote namen, maar ook een Zwols tintje.

De Nieuwe Zaak

Een digital commerce bureau gevestigd in Zwolle. De Nieuwe Zaak vormt een team van 100 experts. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde passie voor digital commerce. De Nieuwe Zaak had een vinger in de pap in de Intershop B2B Award. Hiervoor waren Kruitbosch, STEPS, Miss Etam, De Stiho Groep, Coop Supermarkten en Goossens Wonen & Slapen genomineerd, en De Stiho Groep (klant van De Nieuwe Zaak) ging er met de prijs vandoor.

Kaartje2Go

De naam zegt het al: ze maken kaarten. Bij Kaartje2Go maak je met veel plezier en gemak de mooiste kaarten. Inmiddels heeft Kaartje2Go al meer dan 1.000.000 blije klanten, die regelmatig online via Kaartje2go een kaartje maken en sturen én Kaartje2Go is gevestigd in het hart van Zwolle! Ook Kaartje2Go heeft hoge ogen gegooid op tijdens de Shopping Awards XL en heeft de prijs gewonnen in de categorie Speelgoed & Cadeaus.

ConnectingTheDots

Ook ConnectingTheDots draagt haar steentje bij aan het Zwolse succes van de Awards! Kleertjes.com gebruikt de PIMeCommerce oplossing van ConnectingTheDots en heeft de Shopping Award Publieksprijs XL in de categorie mode gewonnen.

Tot slot, Wehkamp!

De e-commerce reus van gemeente Zwolle is ook in de prijzen gevallen. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Met een gloednieuw en hypermodern distributiecentrum gevestigd aan bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle kunnen ruim 200.000 bestellingen per dag verwerkt worden. Wehkamp heeft de Shopping Awards Vakprijs in de categorie Fashion & Lifestyle gewonnen!

Stuk voor stuk mooie prestaties. Zwolle Werkt.

Wil jij ook uitmaken van dit succes? Kijk dan eens op Zwolle IT City. Op Zwolle IT City vind je een compleet overzicht van aangesloten Zwolse IT organisaties, de beste IT banen, events en nieuws over Zwolle & IT