Missie van Zwolle IT City

Energieke IT organisaties, innovatieve projecten en rechtdoorzee specialisten, de grootste hbo IT opleiding, een prachtige binnenstad en de nummer één economische groei regio; Zwolle heeft alles in huis om IT-hoofdstad van Nederland te worden!

Zwolle IT City is een uniek samenwerkingsverband tussen Zwolse IT organisaties. Eén van de belangrijkste activiteiten van Zwolle IT City is een online platform dat IT professionals op de hoogte houdt van de mogelijkheden die Zwolle IT’ers biedt; een heerlijke plek om te wonen en te werken, een heerlijke plek om te leven!

Totstandkoming Zwolle IT City

Geïnspireerd door de quote: “I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things”, is het initiatief ontstaan vanuit ConnectingTheDots. ConnectingTheDots heeft afspraken gemaakt bij collega IT organisaties in Zwolle. Wat doen jullie, hoe komen jullie aan personeel en kunnen we elkaar misschien helpen? Hieruit is Zwolle IT City ontstaan; acht IT organisaties die op een professionele wijze willen samenwerken op recruitmentgebied om dit nieuwe initiatief vorm te geven.

Zwolle IT City is een online platform wat een podium gaat bieden voor Zwolse IT organisaties en technologische ontwikkelingen in Zwolle. Zo willen we laten zien dat Zwolle het ‘IT hart’ van Nederland is en je hier moet zijn voor de mooiste banen, betaalbare woningen en een hoge levensstandaard.

Dé nummer 1 IT opleiding van Nederland, de bijna beste binnenstad van Nederland en al jaren in de top-10 van best presterende economische regio’s in Nederland; Zwolle heeft het allemaal. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig. Zwolle IT City wil het podium bieden dat Zwolse IT ondernemers verdienen. Samen kunnen we veel meer lawaai maken op de arbeidsmarkt en zichtbaar worden voor alle high potentials in de IT die wij hier keihard nodig hebben!

Het platform Zwolle IT City

Vanaf 11 januari 2019 is ons platform live en kan je hier alles vinden op het gebied van Zwolle & IT, gebundeld op één plek. Kom erachter welke IT organisaties er in Zwolle zijn, vind je droombaan op IT gebied, welke IT events kan je de komende tijd verwachten en ook vind je een overzicht van alle afstudeeropdrachten.


Dagelijks bestuur

Het dagelijkse bestuur van Stichting Zwolle IT City bestaat uit drie personen en bestaat uit:

                       
Maarten Mensink
Secretaris
      Arnout Schutte
Voorzitter
      Aly van der Vegte
PenningmeesterLees ons manifest     of     Meld je aan als partner!