Partner worden van Zwolle IT City?

Dat kan! Zwolle IT City is een inclusief concept voor alle IT organisaties en bedrijven waarbinnen IT-gerelateerde activiteiten worden uitgevoerd in Zwolle en omstreken (circa 20 km rond Zwolle). Organisaties die zich sec en alleen bezig houden met recruitmentactiviteiten zullen we niet toelaten.

Wij willen op dit platform een volledig beeld geven van alle bedrijven, opleidingen, vacatures en events op IT gebied in Zwolle. Partners van Zwolle IT City kunnen een bedrijfsprofiel aanmaken, vacatures posten, maar ook het aanmaken van events en het plaatsen van nieuwsberichten behoren tot de opties.

Lees onderstaand stappenplan, of neem contact met ons op, om je aansluiting bij Zwolle IT City te bespreken.

Stappenplan

  • Wij vinden het belangrijk dat je je kan vinden in de missie en visie van Zwolle IT City. We hebben deze vastgelegd in ons manifest.
  • Voor je aansluiting bij Zwolle IT City hebben we een sponsorcontract opgesteld, hierin heb je de keuze uit drie pakketten.
  • Nadat je een pakket hebt geselecteerd en het contract getekend hebt geretourneerd, ontvang je onze factuur. Aangezien de stichting Zwolle IT City vrijgesteld is van BTW. ontvang je de factuur zonder BTW. Ook rekenen wij het sponsorbedrag terug naar het restant over het lopende kalenderjaar.
  • Voor het publiceren van vacatures op Zwolle IT City moet je zelf een account aanmaken bij Homerun. Via Homerun beheer je zelf je eigen vacatures. Homerun rekent hiervoor € 19,- per gepubliceerde vacature per maand.
  • In Homerun moet je de API key genereren en aanleveren via info@zwolleitcity.nl.
  • Ten slotte ontvangen wij graag een kort bedrijfsprofiel, het aantal werknemers en de gemiddelde leeftijd binnen jouw bedrijf via info@zwolleitcity.nl.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op!